TURBO SERVIS DARDA

Kako se u istočnoj Hrvatskoj intenzivirao promet vozilima, kako teretnim, tako i osobnim, koji koriste turbo kompresore, nastala je i potreba za servisom i zamjenom istih.

Odlučili smo se na jedan pothvat i osnovali prvu tvrtku u istočnoj Hrvatskoj koja se bavi servisom i prodajom turbo kompresora. Podsjetimo, do grada Zagreba u to vrijeme to je bila jedina tvrtka sa tom djelatnošću.

TURBO SERVIS osnovan je 2004. godine u Dardi, nedaleko od Osijeka, a glavne djelatnosti su nam servis i prodaja turbo kompresora za osobna, teretna i gospodarska vozila. Vrhunska usluga i tehnologija, susretljivo osoblje, stručni savjeti, profesionalnost i izlaženje u susret našim klijentima, kupcima i stalnim suradnicima je sve ono što nas krasi od samoga osnutka. 

2011. godine, krenuli smo u realizaciju izgradnje novog poslovnog prostora za prodaju i servis turbo kompresora u “Poduzetničkoj zoni” u Dardi, tik uz Osječku zapadnu obilaznicu.

Objekt je u cijelosti završen, potpuno opremljen i svečano otvoren u svibnju 2012. godine čime smo našim klijentima, suradnicima i kupcima omogućili još kvalitetniju i bržu uslugu.

 

KONTAKTIRAJTE NAS